Тялото на 23-годишната моделка Грета Ведлер е било намерено в куфар

...
Тялото на 23-годишната моделка Грета Ведлер е било намерено в куфар
Коментари Харесай

Мирър: Намериха тялото на Грета Ведлер в куфар, след като оплю Путин в социалните мрежи

Тялото на 23-годишната моделка Грета Ведлер е било открито в куфар година след изгубването й. Тя нарече Владимир Путин " умопобъркан ".

Грета Ведлер беше убита месец, откакто разкритикува съветския президент в обществените медии поради устрема му да " усъвършенства цялостта на Русия ", съгласно The Mirror.

Повече от година след изгубването й, гаджето на Ведлер - Дмитрий Коровин призна, че я е удушил до гибел заради финансови проблеми в Москва, написа вестникът, цитирайки видео от Следствения комитет на Русия.

Твърди се, че нейн другар Евгений Фостър – блогър от украинския град Харков, е станал недоверчив и е помолил другар в Москва да подаде сигнал за липсващ човек.

Коровин признал на управляващите, че е спал в хотелска стая в продължение на три нощи с нейното мъртво тяло, което било натъпкано в преди малко закупен куфар. Мъжът карал с тялото до Липецка област в западната част на Русия и го оставил там за една година в багажника на колата, съобщи през днешния ден.бт.

Руските медии оповестиха за намирането на тялото в багажника на колата в неделя.

Съобщава се, че Коровин траял да разгласява фотоси и известия в обществените медии на модела, с цел да сътвори подправено усещане, че Грета е жива.

Обвиняемият е бил принуден да показва по какъв начин е умъртвил модела и да признае закононарушението, съгласно видео от следствения комитет на Русия.

Твърди се обаче, че убийството не е обвързвано с нейната рецензия към съветския президент, според The ​​Mirror.

През януари 2021 година Ведлер изрази угриженост по отношение на потискането на митингите от страна на президента и желанието му да ускори целостта на Русия.

" Мога единствено да предположа, че съгласно мен в него се вижда ясна психопатия или социопатия. За психопатите е значимо непрекъснато да изпитват възприятие за цялост и заостреност на живота, тъй че те обичат риска, интензивните прекарвания, интензивната връзка, интензивната активност - натоварен и динамичен живот ", написа тя в своя пост.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР